Mijn Communicatiecollega’s en ik volgden de workshop Creatief denken. Mark begeleidde deze workshop. Voorafgaand aan de workshop hebben we telefonisch mijn wensen doorgenomen. Prettig daarbij was dat ik daar niet veel tijd kwijt was. Mark voelde snel aan wat ik wilde en gaf me het gevoel met de summiere informatie toch prima in staat te zijn de workshop op te zetten.
De workshop zelf heeft ons meerdere keren over onszelf en onze ingeslepen patronen doen nadenken. De filmpjes en oefeningen die Mark gebruikt, confronteren je daar duidelijk mee maar op een humorvolle manier. Ik zal de oefening met de basketballende teams niet snel vergeten! Mark’s begeleiding is prettig. Hij deelt veel informatie en zijn kennis is groot. Hij weet daarbij op de achtergrond te blijven en je zelf stukje bij beetje het creatieve proces voor even te laten ervaren. Een prima manier om even los te komen van de gebaande patronen en na te denken over hoe je als Communicatieafdeling je interne klanten niet alleen creatiever maar daardoor ook effectiever kunt ondersteunen.

Marlies Tillmann, Manager marketing & Communications – TNT Benelux